Ons uitvaartcentrum in Grave

Aan de Oliestraat 4 in Grave was vroeger het voormalige Oranje Hotel gevestigd. Hier werd goed voor de gasten gezorgd en de gastvrijheid werd alom geroemd. Sinds 2008 heeft Annora uitvaartverzorging zich hier gevestigd. Het pand ademt nog altijd de sfeer van vroeger, met het comfort van nu. Het is uitgerust met alle faciliteiten voor een verblijf van uw overleden dierbare tot de dag van de uitvaart.

Faciliteiten

Zo beschikt ons uitvaartcentrum over een sfeervolle rouwkamer, waar u uw overleden dierbare op afspraak kunt bezoeken, ook 's avonds en in het weekend. In de daarvóór gelegen ontvangstkamer kunt u het rouwbezoek ontvangen met een hapje en een drankje. Deze ontvangstkamer is ook zeer geschikt voor afscheidsdiensten en koffietafels voor groepen tot 60 personen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinste bezoekertjes en zij kunnen heerlijk spelen in onze speciaal daarvoor ingerichte speelhoek. In de ontvangstkamer heerst een huiselijke sfeer. De ruimte heeft nog altijd de gastvrije sfeer van vroeger, door het behoud van een aantal unieke elementen van het Oranjehotel. In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

  • Gegevens

  • Annora Uitvaartverzorging
  • Oliestraat 4
  • 5361 GN Grave
  • Telefoon: 0486 472 074
  • Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorgster?Rondleiding

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.