Er zijn geen activiteiten gepland.

Overzicht van onze activiteiten

07oktober

Open dag uitvaartcentrum Annora vestiging Mill

Uitvaartonderneming van Dijk uit Mill en Annora uitvaartverzorging (voorheen Adriaans) uit Grave bundelen hun krachten vanaf 1 oktober 2018 en gaan samen verder onder de naam Annora uitvaartverzorging, zowel in Mill als in Grave en omstreken. Dit is een logisch gevolg van een jarenlange samenwerking, waarbij beide partijen al intensief gebruik maakten van elkaars expertise en ervaring.

Informatie en aanmelden
28oktober

Open dag uitvaartcentrum Annora vestiging Grave

28 oktober is iedereen van harte welkom om het gerestylede uitvaartcentrum van Annora uitvaartverzorging aan de Oliestraat 4 in Grave te komen bekijken. Na een grondige verbouwing is het uitvaartcentrum klaar om zich te laten zien aan het publiek.

Informatie en aanmelden
28oktober

Allerzielen Mill & Haps

2 november worden vele begraaf- en gedenkplaatsen in het licht gezet en zijn er diverse herdenkingsmomenten. Een mooi ritueel, van oorsprong als religieuze gedenkdag, maar tegenwoordig voor iedereen die dat wil. Natuurlijk hebben wij in deze periode speciale aandacht voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten, die een dierbare hebben verloren.

Informatie en aanmelden
04november

Herinneringsconcert 2018

Met het thema ‘De stilte laten spreken’ organiseert Annora uitvaartverzorging (en voorheen uitvaartonderneming Van Dijk) op zondag 4 november a.s. om 14.00 uur haar herinneringsconcert in het vernieuwde uitvaartcentrum van Annora in Mill. Het concert is bedoeld voor iedereen die in de laatste jaren een dierbare heeft verloren. Aanmelden noodzakelijk!

Informatie en aanmelden
Huidige en toekomstige evenementen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.